Bettynadin Creative Commons License 2008.01.18 0 0 1235
De jó, hogy írtál, köszönöm!

Nagyjából ilyen válaszra számítottam, de reménykedtem, hátha valami pozitívat is hallok. Vagy az nem nagyon van?
Ez a buszos story elég dúrva!!! A nemtörődömségről és arról, hogy mindenkit csak saját maga érdekli elsőkézből hallottam, nemegyszer. Meg hogy mennyire zsúfolt a város. Kocsival szinte lehetetlen bent közlekedni. Későn kelnek, későn fekszenek, hangoskodnak. Nincsenek tekintettel másokra...stb.

Amúgy rengeteg kérdésem van még. :))
Milánó környéke alatt a külvárosi részeket értem, ami egy kicsit levegősebb. Mint nálunk Érd, Gödöllő, vagy Szigethalom...
Hát akkor csatlakozom a "klubhoz" :)) én is Valakihez mennék ki :))) ...azért is próbálok informálódni egy kicsit.
Tehát káosz van ott is...az emberek bunkók, akárcsak itthon, Pesten. Vagy még ennél is sokkal rosszabb? Nehezen szoktad meg az ottlétet ezek szerint? Milyen volt az első pár hét, hónap kint? úgy mentél ki, hogy tudtál olaszul, vagy ott tanultad meg? Ha munkáról van szó, mi kell ahhoz, hogy elkezdhess dolgozni? Betegellátásról mit tudsz mondani? A nőkhöz hogy állnak úgy általában (azon kívül amit írtál)?
Őszintén szólva szeretném átlátni mi várna rám odaát. Milyen esélyeim lennének magyar emberként. Amint látod nem is annyira a város, mint inkább a légkör, a beilleszkedés, a munka, a hétköznapok érdekelnek.

Ne haragudj, hogy ennyi kérdéssel bombázlak, de tényleg nagyon érdekel minden, amit az olasz életről tudni kell!

Előre is köszönöm a kedves fogadtatást! :)))
Előzmény: deriva (1233)