Törölt nick Creative Commons License 2008.01.17 0 0 9

Én egy éve használom, első PDA-m volt. Végeredményben meg vagyok vele elégedve, csak néhány apró bajom volt vele. Amint azt mások is írták, leggyengébb alkotóeleme az aksi, de ez így van minden PDA-nál. Én is motorozom, használtam is már, de sajna az aksi nem bírja egy óránál tovább GPS-t használva. Vétele egyébként nagyon jónak mondható, a riválisokhoz képest is. Wifije is jó, bár én azt nem sokat használtam, csak kipróbálás képpen. De működik, úgy ahogy kell. iGo minden gond nélkül fut rajta, gyorsan, pontosan. Az hogy téved vagy nem az autótól is függ. Pl céges Peugeot Partnerben haldoklik, nagyon leárnyékol a kaszni, egyéb autókban nem volt ilyen gondom, nagy mikorbuszokban sem. Előforul hogy megfagy (naná, hiszen Windows fut raja :) ), de ez könnyen orvosolható az alján lévő reset gombbal. A stylus kb 10 hónap után adta meg magát, ez nem garis, sehol sem, de nem tragédia, 1400 Ft egy új. Vagy 3x le is ejtettem már, de jól viselte. Azt hogy hol a legolcsóbb Árgép.hu-n vagy hasonló oldalakon megtudod. Még egy gyenge pontja van a készüléknek, ez pedig a bluetooth. igazából a támogatással van gond. Persze fileokat küldeni meg ilyeneket lehet.

Csak ajánlani tudom. Ha meg csak egy navigációra vágy ott az Airis T920, már nem egy ismerősömnek ajánlottam és vett is ennek hatására. Gond nélkül működik. Csak persze ott nincs wifi meg hasonló nyalánkságok.

Előzmény: Kawabiker (6)