Csekély 14 órás utazás után itt vagyok Bergenben. Esik az eső (az év 365 napjából 300 nap esik), úgyhogy ez nem meglepetés. A csarnok (Haukalendshallen) FAPADOS, lerobbant, kb olyan, mint a Vasas Folyondár utcai röpicsarnoka. Ilyenkor hol van az EHF? Támlás székek a nézőtéren sehol, ez a norvég puritánság. Mondjuk én imádom Norvégiát a természeti szépsége miatt. Bergenből eddig nem sokat láttam, mert sötét van.
Az árak horrorisztikusak. A 19 km-re fekvő reptérről a busz 80 NOK (2500 ft) a taxi 300 NOK (9.500) hoz be. A taxi alapjáraton 80 NOK-ról indul (2500 ft, úgy, hogy egyetlen métert sem tettél meg.)
A szövetség ma a DHL segítségével kiküldött egy adag új mezt, amire felkerültek a szükséges logok is. További két garnitura jön még. A Norvég Kézilabda Szövetség segít a vámolásban, mert ez nem EU-s ország. Az MKSZ kára közel 1 millió forint. Egy idióta ember 100 fokon szárította Lillehammerben a mezeket.
Amikor érkeztem, a belorusz válogatott edzett. A magyarok du. 4-kor edzettek. A teremben most ácsolják a kommentátorállásokat, a Magyar Rádióé már papíron megvan, a Sport TV-jé még készülőben. Az egész emelvény egy rosakatag fémvázas szerkezet, amely inog-binog ha menetelnek rajta. Röhej.
Remélem, a vonal holnap rendben lesz, közvetítés MR1 Kossuth 19.14 a spanyolok ellen.
Sziasztok
LG