procaliber Creative Commons License 2008.01.16 0 0 12

Pár éve volt egy fix kamatozású hitelem náluk. Futamidő alatt úgy gondolták ők mégis kamatot módosítanak nekem. Jeleztem ez nem nyerő mivel nekem fix-ről van papírom.Közölték náluk nincs meg a papír faxoljam le nekik. Lefaxoltam, pár nap múlva érdeklödöm mi a helyzet, kiderül nem kapták meg mert kollegina rossz számot adott meg. Oke újra fax, kivizsgálják. 15nap eltelik semmi reakció, újabb hívás ja nem tudnak semmi vizsgálódnak még. Közben biztos ami biztos az elmúlt három év augusztusi folyószámláiból kértem másolatot. Mondanom se kell ezek se jöttek meg soha. 3x reklamáltam soha nem kaptam meg, igaz egyszer az egyik kollegina gondolta úgy nem küldi ki és törölte a kérésem, mai napig nem tudom milyen megfontolásból. Ügy végére kiderült tényleg fix a hitelem, nincs meg náluk a kiegészítő szerződés ami nekem megvolt, probléma fél év alatt zárult le. Jóváírásként 1600Ft-ot ajánlottak fel.

Unicredit se sokkal lyobb, lakáshitel miatt velük van kapcsolatom. Múltkor érdeklödtem miért nincs a pénz a letéti számlán hölgy megunta a beszélgetést és letette a telefont, részéről be volt fejezve a beszélgetés