Na akkor birka: mage amikor birkává változtat valamit, bármilyen sebzéstől visszaváltozik. AOE= area valami effekt, olyan sebzés ami területre hat. A kettő kombinációjából kijön, hogy ha a birkává változtatott lény nagyot üt, akkor nem egészséges aoe-t nyomni meleltte :) Sap amikor a rugó leüt, ugyanaz az eset mint a birka csak pici rózsaszín körök mozognak a kókadt fejed fölött, a trap meg a hunter fagyasztós csapdája, ami szintén nem viseli jól ha beleütnek.
Amúgy szerintem egy mezei insta bossnál nincs olyan taktik, amit ne lehetne max 2 mondatban összefoglalni. Pl. ha nagy fekete köröket látsz a segged alatt, akkor álj arrébb, üsd az addokat vagy ne üsd az addokat, és ezzel kb ki is merült. Na a raid az már más tészta, ott egyszerre annyi dologra kell figyelni, hogy tényleg nem árt előbb egy-egy videót megnézni a youtube-on a kérdéses bossról. De pl Attumen egyáltalán nem durva. Még csak 2 tisztességes tank se kell hozzá, nekünk legutóbb egy közepesen felszerelt echa sámán tankolta Midnight-ot :) Komoly cucc sem kell, ha minden instából kivettél mindent, amit csak lehet, és mondjuk van 1-2 craftolt epiced, már tudsz boldogulni. Én leatherworkinget vettem fel profnak, egy hét alatt kifarmoltam 3 epicre az anyagot, és ez már bőven elég oda. Vagy BG-s cuccok, de azok PVE-re elég szarok a gyártható/raid epicek mellett.
Talbuk: 2 féle módon lehet szerezni, az egyik hogy kurva sok reput farmolsz nagrandban a mag'har-hoz, gondolom van allys megfelelője is. Ott mindenféle szines dögöket kapsz. A másik, hogy tokent szedsz halaa-hoz, ezekért meg fekete jár. Két féle token van, az egyiket úgy kapod, hogy oshu gun retekport farmolsz, minden lény dobja nagrandban csak szarul, ezeket lehet 20asával leadni halaa-ban és kapsz érte egy tokent, ebbőla tipusból kell 15. A másik féle tokenből asszam 70 kell, ezt akkor kapod, ha halaa közelében megölsz egy ellenséges játékost.