AlBaPaPi Creative Commons License 2008.01.15 0 0 6286
Boozer nagyon gyenge. Akkorát emelkedik, hogy egy vastagabb papírt nem lehetne áthúzni a talpa alatt. Nem hiszem el, hogy ennyit Szabó Tibi ne tudna, és ő még magasabb is. Miért erőltetjük ezeket a negyedosztályú légiósokat (nemoccsó játékengedélyeket kiváltva), mikor van egy nagydarab fiatal centerünk, aki esélyt se kap?
Nem kellett Góbi. Biztos volt oka a döntésnek. Gémes Lecsó szerintem logikus lett volna, talán már Beetee is belátja. :-)
Viszont ezekkel a "fekastulgákkal" csak égetjük magunkat. Még azt is megértem, hogy iderepültetjük, saját szemekkel meggyőződni a tudásukról, de 1-2 edzés után játékengedélyt kiváltani pénzpocsékolás.

A meccsről: Szerencsére az ellenfél nálunk is rosszabb volt.
Ami feltűnt, a rengeteg eladott labda. A Zete ellen koncentráltabban kell.
Bradford mindenképpen nyereség. Bár néha agyatlannak tűnik, de azért, mert rendkívül gyorsan játszik. Mindenképpen vezér-típus, szerintem jó értelemben. A reklamálásait viszont csökkentenie kéne, mert előbb-utóbb technikai hibákkal fogják honorálni.
Radovics kezdi a bírók tekintélyét is kivívni, Ő a legjobbunk.
Simivel is minden rendben.
Chaden látszott, hogy nem 100%-os, az okát tudtuk.
Zé tényleg harcosabb volt a megszokottnál. Mindig így kéne, bravó!
Dávid és Soós hasznos kiegészítőemberek.
Már csak azt nem értem, hogy Hanga miért nem játszott. Tudja valaki?
(A Dombesz elleni után meg azt nem értettem, hogy miért Simi fogta Englisht még akkor is, mikor az már kétszer megverte 1-1-ben.)

A hosszú cserepad csak akkor ér valamit, ha kihasználják, ld. Pécs.
Előzmény: Redick (6280)