.Zsike. Creative Commons License 2008.01.14 0 0 19
bírom a stílusod, Vippa ;-)

én a viasaton néztem a kényszeres evőket. pont, mint én, csak ők nem hánynak utána, és így kétszáz kiló fölött vannak. én meg negyven fölött. rém bulimiás időszakomat élem. már bírom három napig falás-hányás nélkül. hát ma nem bírtam. de ez most nem keserít. ezt viszont hosszú lenne kifejteni, hogy miért nem, és nincs kapacitásom. most. mert kifárasztottam magam.

de az tök közös, hogy nekem se fér bele a pénzügyi keretbe, mégis veszek sok sütit, mert függő lettem, és nem bírom otthagyni. szörnyű. igazán szörnyű.

ami a pláne, most csuktam be az ajtómat azzal az apukámhoz intézett szöveggel, hogy bejön a kajaillat. óóóóóóó, hogy én milyen rendes jó útra térő bulimiás kislány vagyok!!!!! na ja! ők még nem tudnak a mai sütizaba-hányásos akciómról. de még ezel a mai dologgal együtt is javulok falásügyben.

Vippa, én is ilyen nemalvós vagyok. hiába próbáltam ki minden praktikát, és gyógynövényt, meg miafrászt, és kutyafülét, semmi sem segített. kisgyerekkrorom óta nem tudok elaludni. most se tudnék, ha nem szedném a Ketileptet. eredetije a Seroquel. nekem ez segít. nem altató, hanem antipszichotikum, és agresszióra kaptam, csak mellékesen eleltat, és még csak nem is azonnal, hanem éjjel kettőkor szoktam bevenni négyszáz milit, és négy-ötkörül elalszom, ha akarok. ha nem akarok, akkor se nyom álomba. de ha lefekszem, és szándékomban áll, akkor elalszom. Ketilept nélkül nem.