Véregér Creative Commons License 2008.01.14 0 0 1615

Tudtommal a kiegészítőről még hivatalosan is csak annyit tudni, hogy majd tavasszal.

Szerintem 1-2 kivétellel minden insta befejezhető egy óra alatt. Még a HC-k is. Pontosabban ha az ember nem megy neki annak, ami keményebb mint a feje. Csak hát ahhoz tudni kell játszani a saját karaktereddel, és ismerni kell a többit is. Aki 70en nem képes megérteni, hogy a birka, a sap meg a trap mellett ne nyomjon aoe-t, azzal nem szabad instába menni. De hát erre való a guild. Karahzan meg nem insta, hanem 10 emberes raid, és mint olyannak az a lényege, hogy egy hétig bármikor otthagyhatod, nem fog változni. 5 óra alatt kényelmesen le lehet nyomni az egészet, de ennél jóval rövidepp kipucolások is szerepelnek a statisztikák között. Megéri, mert minden boss 2-3 epic cuccot dob. Amelyik csapat meg az első bosst nem bírja leverni, az valószínűleg súlyosan alulgearelt, vagy síkhülye/ 2 ember nem beszéli ugyanazt a nyelvet :)

Kecske helyett tudom javasolni a talbukot, ahhoz nem kell repu, csak tokenek nagrandban.

http://www.worldofwarcraft.com/info/basics/mounts/special/darkridingtalbuk.jpg

Nekem is ilyen van. Nagyon szép amikor ágaskodik. Illetve még alternatívának van 90 victory markért is mindenféle mount, nyakamat teszem rá hogy kecske is. Én anno sajnáltam epicre a 100g-t, inkább kiBG-ztem egy farkast.