Skynet-TX Creative Commons License 2008.01.14 0 0 987
Jól van, menjünk sorban. Sixx69: ha jobban megfigyeled a leírást, észre fogod venni, hogy a túlélőkről írom, hogy mutánsok, és a vezetőjük alkotóiról beszélek. Ez két külön dolog, és nincs közte ellentmondás. Jbk-458: egy könyv ára nem attól függ, hogy az írónak az első vagy a századik könyvét adják ki, hanem az oldalak száma, mérete, stb határozza meg a gyártási költséget, és ehhez jön még mindenféle egyéb. Egy 540 oldalas könyvért - manapság - 3000 Ft nem sok. Sajnos, ez van. Phaedra11: Való igaz, hat oldalnyi részlet aránylag kevés, de ha többet teszek fel, akár az egészet is feltehetném, az pedig egy másik műfaj. Ezen hat oldal alapján valóban kevésnek tűnhet a leírás és hasonlónak tűnhetnek a szereplők, de hát ez csak hat oldal. A lényeg egyébként sem az, milyenek a szereplők, hanem az, hogy mi történik velük, és nemcsak az a fontos, amit leírtam, hanem az is, amit nem. A sorok között is olvasni kell :) Nem az volt a célom, hogy megszokott dolgokról írjak új szemszögből, inkább az, hogy megmutassam, így is lehet viselkedni más emberekkel, így is lehet cselekedni egy adott helyzetben, ahogy erre a kritika is rávilágít. Ha megfigyeled, akkor a kiadó egy kiadó, a kritika irója pedig egy másik. Utóbbit az írószövetség egyik vezetője követte el, és ha ők ilyen kritikát írnak, akkor azért annyira nem lehet rossz a történet. Szerintem. Annyira csúf helyesírási hibák, melyek befolyásolnák a történet megértését, szerintem nem maradtak benne, és a lényeg végül is ez. És végül: nem haragszom senkire a negatív kritikáért, de örülnék, ha a pozitívumokról is, mert - mint a kiadó kritikája mutatja - van benne az is. :)