zinaida Creative Commons License 2008.01.14 0 0 403

Mondjuk az USAban nem voltam még, de Kanadában érdekes módon főleg az europaiakat szivatták, az irániak indiaiakat egyszer nem állitották meg, míg finneket, magyarokat,  fére hívták. Nálunk nem volt mibe belekötni, sima turista vízumunk volt és a visszajegy megmutatása után elengedtek. De egy turista vizummal érkező magyar anyuka akinek a kisgyereke kanadai állampolgár úgy gondolom pláne indok a félrehívásra, vagy elbeszélgetésre (ezen nem voltam nem tudom mi történik ilyenkor ), mert igen nagy az esély, hogy kint marad az anyuka, ha már a gyerkőcnek megvan az állapolgárság. (most nem a forumra irt esetről van szó, hanem, hogyha a sima turistát is megszivatják akkor itt pláne nehéz meggyőzni, hogy igenis visszamegy az illető ).

Nekem nagyon úgy tünt, hogy pofára megy az egész ha szimpi vagy mehetsz ha nem akkor vacakolnak. Lehet, hogy nem így működik hivatalosan, de igenis van benne valami. (afrikai volt az első aki megnézte a gépből kijővő utasokat, és amig minket félreállitottak, egyetlen egy színesbőrű nem lett megállitva). Tudom, hogy ez egyszeri eset, de akkor ott azért ez igen szarul eset nekünk.

Előzmény: gambl-R (399)