ardis Creative Commons License 2008.01.13 0 0 5560

Most az egész napomat arra szenteltem, hogy megnéztem majdnem az összes részt és próbáltam összeállítani, hogy mi hol van és mi micsoda.

Alagsor: konyha amiben az étellift van, aztán a mosogató, és a hátsó kert, ahol a személyzeti bejárat van.

Földszint: bal oldalon van a szalon, vagy hall, aztán vele szemben van az étkező és a lift. A lépcső mögött jobbra van a lejáró a konyhába és van egy hátsó ajtó is amiben ha jobbra fordulunk, ott van a dolgozó szoba illetve balra a pálmaház ami átnyúlik a szalonba és a dolgozó szoba ablakaiban is látszik.

Emelet:  ez nagyon kemény meccs számomra, úgyhogy még ezen nagyon dolgoznom kell, mert minden részben kavarda van. Egy fix, hogy Levi szobája az a szalon felett van. De hogy mellette ki van, hogyan jön a lépcső és a többi, nagyon húzós még kideríteni. A másik fix, hogy a lift a folyosón van. Természetesen az is biztos, hogy Poppi szobája mellett van a vendég szoba, mert erre utal is. Viszont nagyon sok kérdés van még, hogy ki van az ebédlő feletti szobában stb.

Tetőtér: Aránylag egyszerűenk tűnik, de még sem az, mert nem tudom, hogy honnan vezet fel a lépcső az emeletről. Az, hogy ki ki mellett alszik az talán egyszerűbb, de még nem tartok ott. :-)

James szobája az Sissyé felett van, de hogy hova esik pontosan azt még nem vázoltam fel.

Igyekszem azért mindent alaposan felmérni, de azért is nehéz, mert állandóan változtatnak a díszleten és iszonyatosan bezavar. Egy stabil pont az ablak és ez alapján kell beazonosítani mindent.

Viszont az étellift-tel nincs semmi gebasz. Nehéz volt beazonosítani a helyét de minden rendben van vele.

Előzmény: NevemTeve (5559)