jo reggelt kivanok!
napok ota lelkiismeretfurdalasom van, hogy iden még alig irtam, de se ido, se energia nem volt. ez nem kivfogás, hanem tény. de amint látom és amenniyre tájékozodnom sikerult, otthon se valami tul fenyes a szituacio. na de, ne adjuk fel....ki kell tartani, a rossz utan meg csak utolér a jo, valamikor.
hát gyerekek, a sikeres vizsgákhoz gratulalok, a kevesbe sikeresekhez meg kitartas, hó végére remelem lesz lehetosegetek rendbe rakni mindent. én ugye letettem a kemeny 1 vizsgamat és ugye nem hiszem, h titok, h a kriminologiat mar otthon nem eroltettem, miutan 3 heti email soorzatomra kozoltek, hogy igy nem lehet, meg ugy izé. na jan 2an a bunti titkárnotol megjott a csatolt email, amelyben voko engedélyezi dec 17re a vizsgamat. kár, hogy nekem csak ujévben kuldtek el az emalt. errol ennyit.
öööööö, én hogy is vagyok.
koszonom én megvagyok, bár konstatálnom kellett, hogy kuldfoldon azért konnyebb, mert ott csak a sajat problémaiddal bénazol....amit meg is teszek.
a héten a vizsgaim jol mentek, bár nem kitörő, de remelem nem lesznek rosszak a pontjaim. a melohelyen oriasi a felfordulas, talan ez okozza most nekem a legnagyobb fejtorést. de kuzdok, akarhogyis, csak megy majd. most kedden, akarják, a tobb, mint 2 hetes sutieimet megkostolni, mert akkor tobben bent leszunk az irodaban, mar elore kivancsi vagyok, h menniyre száradt ki a suti, es akarmenniyre is nem az en hibam, akkor is nekem lesz ego. de sajnos ilyen itt elo szokott fordulni, nem az en hibám, mégis en érzem magam kellemetlenul.
amugy nem panaszkodom, az ido nem rossz és már énekeltem is.
3 kollegával és 1 barattal lettem szegenyebb igy ujev kezdesnel, de ugye ezt itt már megszoktuk.
jan 20-26an elutazom képzésre (tudjatok, ilyen EVS micsoda, amikor osszegyulunk és erot gyujtunk) toulouse, rodez, marseille. az nyilvan jo lesz.
az egyetemnek lassan vége, a koliban epitem a kapcsolataimat, igy vagy ugy, de epitem...végulis.
sokat gondolok rátok, pláne, hogy látom kinek mennyire és mikor de nagyon nem konnyu otthon.
a vizsgakhoz és aláirasokhoz nagyon szoritok, szivbol.....
remelem msn.en hamarosan tudunk kommunikálni...
SZERET
ORI