Igen én is lerántottam a free dolgokat több hónapja már a digitalsoundfactory-ról,
még a hitspacen találtam a linket, de mivel az idejétmúlt, poros régi mintákat tették ingyenessé, amik anno a Proteus I/II/III modulban voltak benne, meg az E-Max samplerek hangkönyvtárában és hallhatóan fakón és szinte 8 bites hangképnek megfelelően szólnak, éppezért én nem is reklámoztam.
Esetleg néhány szinti minta... de azoktól is vannak Emuéknak vastagabbak sokkal!
Bár nem tudom egy Emu vason lehet hogy másképp szólnak.
Mindenesetre szerintem szégyen, hogy az Emu az ősrégi "rozsdás" mintáiból akar 45-szörre is zöldhasút kovácsolni. Illetve az egykori Emu sound designer aki, licencjogot vett a Creative-tól az Emu mostani tulajdonosától a hangkönyvtárakra és saját vállalkozásán belül árulja...
Minden nagy cég (Yamaha, Roland - na ez főleg!! - Korg) ezerrel fejleszti a mai kor szelleméhez illő (esetenként 24bites!) jobbnál jobb mintákat, elég ha csak a Roli SRX kártyáira gondolok.
Emuék még az Xboardhoz is a besárgult régi mintákat árulja, fenenagy reklámmal megspékelve.
Hát szerintem nem ez a tendencia! Úgyhogy ez a nagynevű cég már csak egyre inkább a múltjából él! Még szerencse hogy azért PC hardver hangkályhák terén van némi előnyük...
No ennyi, nem méltatlankodom. Kipróbálni természetesen ki lehet...