pumpika666 Creative Commons License 2008.01.12 0 0 7247

sziget.hu-n hagytam egy kis olvasnivalót(bár tudom, illetékesek úgysem olvassák...):

"kedves szervezők, szigetesek!

remélem valaki elolvassa néha a fórumot

pár sorral lejjebb már leírtam a véleményemet, félelmeimet, egy dolgot azért még leírnék: A ZENE SZERETETE és A RAJONGÓK TISZTELETE!!!
ha ez nem jelent nektek semmit, akkor nem vagytok érdemesek arra a munkára, amit választottatok(?!)
ebben az esetben kérlek benneteket, adjátok oda ezt a melót valakinek, aki ért hozzá, SZERETI ezt csinálni
lehet hogy lesz olyan ember, aki kevesebbért jobban, színvonalasabban csinálja ezt a melót

ez a turné az IRON MAIDEN legsikeresebb korszakát öleli fel, a talán valaha volt leggigantikusabb szinpadképpel
a világon mindenhol CSONT TELTHÁZ előtt játszanak, HATALMAS BEVÉTELt produkálva a rendezőknek

szerintem ha ezt a turnét nem tudjátok elhozni, akkor a pár sorral feljebb leírtakat tessék figyelembe venni
ésszerű indoklást el tudok fogadni, de a szokásos(12-13 éve nyomatott) 2 kamu szöveget nem:
1.magas költségek(50-60 ezer fizető néző esetén ilyent nem tudok elfogadni...)
2.a zenekar naptárába nem férünk bele(2007 okt-nov. óta lehetett tudni hogy a nyáron erre jönnek...)

tisztelettel: egy MAIDEN-FAN(a sokezerből)"

kiváncsi vagyok, mikor tiltanak ki a sziget.hu-ról(pedig úgy érzem finom és nőies voltam)