Dorinesz Creative Commons License 2008.01.11 0 0 1605

Egy bank karaktert? Hogy aztán összevissza kelljen lépegetnem a karaktereimmel, hogy hozzájussak valami cucchoz? Bár mondjuk azért nem lenne hülyeség, hogyha ilyen atom nagy hülyeségeket el akarnék rakni, mint pl hógolyó, hogy majd nyáron vagizhassak vele, vagy a rénszarvas, amit elő tudjak hívni, amikor már mindneki rég elfelejtette... Dehát ezt tök feleslegesnek tartom. Amúgy is rohadt nagy helyed van a bankban, és rakhatsz még táskákat, annak elégnek kell lennie. Nemrég néztem meg, hogy a bankban lévő cuccoknak kb a háromnegyedét ki lehetne dobálni, mert nem igazán fog kelleni, de én ilyen hülye vagyok, hogy nem igazán szeretek semmit eldobálni, mer addig nem kellett, és ha eldobom, akkor tuti kelleni fog azonnal, szal majd ha már nagyon idegesít a kupi, akkor majd kidobálom.

Namost ez a 30g... Irtó idegesítő volt. Eddig minden karakteremmel rohadt nagy mákom volt, mert esett epic cucc, amit méreg drágán sikerült elsóznom AH-ban, és utána már meglett az epic mountra is a pénz. Aztán pont a hunteremmel, akivel a repuért küzdöttem, ugyebár még nem volt meg a repu 60-on, de már gyors hátast akartam, és megtanultam lovagolni (-ötszáznetomhány arany) meg megvettem az epic tigrist, és ott voltam, hogy volt vagy 60 aranyam. Na akkor még tanulni is kellett, akkor már csak 30 maradt, még kellett a repuhoz is lóvé (mert olyat lehetett csinálni, hogy whool meg silk meg ilyen cloth-okat kellett vinni egy pasinak, és adott érte reput) na akkor elAH-ztam a maradékot is, és ott álltam, hogy vért izzadva meglett a lóra a repu, és nem tudtam lovat venni... :-DDD Csak egy kicsit voltam hót idegbaj. De a 70-es haver kölcsönadott pénzt, szal az is meglett hamar, csak tök idegesítő volt. Szóval 30 aranyat megnézek mire adok ki... Merthogy még azért annyira nem keresek jól, bár tény, hogy outlenden tényleg nagyságrendekkel jobban keres az ember.

Nekem a nightelf pálya zenéje nem igazán tetszett. Olyan hülye gondolatokat és érzéseket ébresztett bennem, szal még 10-es szint alatt átmentem az emberpályára, és még így se volt meg a repum 40-nél. Csak 61-nél. De a draenei sámánommal még durvább volt. Kb. 4-es szinten voltunk haverrel, akivel együtt indítottunk draeneit, én sámánt, ő papot, és annyira nyomasztó volt az a pálya, hogy úgy döntöttünk késlekedés nélkül átmegyünk az emberekhez. :-D Hát mit ne mondjak, wetlandson megdeglettünk egy párszor, mérföldekről beagróztunk minden krokodilt és orkot, de sikerült. Az tök jó volt. :-D

Ez a bloodscalp ez pvp szerver? A mi szerverünkön is elég sok magyar van, van magyar gild is, jófejek. De a magyarok sztem csak töredéke az egész szervernek.

Akkor a kecskére még várnom kell. :-D

Előzmény: Véregér (1602)