Omega12 Creative Commons License 2008.01.11 0 0 35

Tudom én vagyok az állandó elégedetlen , de itt sem tudok elmenni egy két dolog mellett szó nélkül.

A női VB alatt sokan elégedetlenek voltak a szövetségi kapitánnyal, és lemondását kívánták.

Most én is ezt teszem Skaliczki Lászlóval, persze nem így egy héttel az EB előtt, hanem utána, bármi is lesz az eredmény.

Mióta hívatlban van semmi különöset nem tudott felmutatni ez a csapat, igaz kijutottunk Athénban, de oda is úgy, hogy a magyar csapat nem magának köszönheti, hanem az eredmények alakulásának, már -már a reptérről fordultunk vissza.

Igaz az Olimpián volt pár reményteljes meccs, de azóta szintén semmi.

Minek kell eröltetnie Nagy Lászlót? Egy ilyen adottságokkal rendelkező  átlövőnek nem 7 méteren kéne bírkóznia hanem 10 méterről gólokat lőni azután, hogy megkérdezte a kapust hova lőjön.

Erre föl Ő többet bírkózik mint Deák Bárdos Mihály egész életében és a gólvonalról akar gólt lőni.

Ha olyan klasszis akkor egy gázpalack méretű védőnek nem szabadna így levenni a pályáról, mint ma is tette vele az izlandi játékos.

Laluska szinte nem tud hibázni mégsem játszatja, csak azért mert nagy Lászlónak neve van. 

A másik nagy talány Illyés Ferenc játéka. Tudom ezt éppen rosszkor említem,mert ma végre ment Neki a lövés, de sajnos szerintem Ő is az örök tehetség kategóriájába fog tartozni élete végéig. Érzésem szerint Perez Carlos nyugdíjas korában is jobb és eredményesebb játékos lesz nála.

Továbbá mi az, hogy nyiltan kimondja egy felkészülési meccsen nem számít az eredmény -ezt tette a franciák ellen. Akkor minek játszottak egyáltalán ellenük mentek volna inkább egyet sétálni a Mátrába.

Egyenlőre ennyi.