Hogy márkaszervízben mennyi azt nem tudom, Én megvettem az SKF-nél a két darabot 78e. körül. (mivel van egy cimborámnak vagy 40% kedvezménye ott. Azt hiszem a márkaszervízekben 55-65e. körül van darabja) Nálam is csak a jobb oldalit kellett volna cserélni azt mondta a szerelőember, de Én inkább kicseréltem mind a kettőt. (nem volt kedvem visszamenni 5e km múlva) Amúgy meg oldalanként 6500-Ft-ért rakták be.
Így megúsztam olyan 93-e környékén. szerintem márkaszervízben simán elkérnek érte vagy 150e.-t (aztán lehet, hogy nem, de 55e. nél a kötelező került vagy 80-ba, egy sima olajcsere meg szűrőcsere volt...)
A hangja elég egyértelmű, nekem már olyan hangos volt mint egy boeing felszállás közben :-) Fel kellett hangosítanom a rádiót, hogy ne zavarjon :-)
"Utána megint büszke vagyok a szép és vidám béltérre." -Én is vagy egy hétig... Aztán támad a két gyerek, és vége :) De szerintem az elég szívás, hogy kicsit vizes gatyával beszálsz, vagy beesik az eső az ülésre és viheted kárpittisztitóba 10e-ért.... Ráadásul ilyenkor télen az életben nem szárad ki, úgyhogy csak tavasszal tudom elvinni, addig meg már szörnyen fog kinézni.. De aki NAGYON tud vigyázni rá annak tényleg jó választás lehet, mert szerintem nagyon szép, és kicsit elegánsabbá teszi a belsejét.
Uff!