jnr_ Creative Commons License 2008.01.10 0 0 3402
Nekem volt egy L200-asom, amit megvettem a szalonban 500ezerrel drágábban, hogy a 133 le legyen. Aztán kiderült hogy PONTOSAN ugyanaz a motor van benne mint a 116 Le verzióban, csak rajta van egy gyári chip tuning.... Így nem veszti el a gariját. Ezt a 105 -lovas verziót meg lehet venni PONTOSAN ezzel a motorrla 140 lóerővel a boltban, hogy még ott hagyjál pár százezret pluszban.. Ezzel azt akarom mondani, hogy ha nem ész nélkül tolod fel a chippet, akkor semmi baja nem lesz semminek. (már ha nem egy tök más autó, vagy motorizáltságú progit teszel föl.) Én még nem találkoztam olyan arccal, aki elkezdte a paramétereket kénye.kedve szerint átirogatni. Nyílván létezik erre a motorra a gyári chip prg. és azt teszik fel rá. (csak nem plusz 5 kilóért, hanem a töredékéért...) Amúgy én mentem az alap 105 lóval olyan 10e.km-t és most tartok a chippelt verzióval is olyan 10e. körül. Nemhogy nem nőtt, de csökkent 0,1-0,2 decivel az átlagom a kompjuter szeriint. (Pedig nem megyek vele lasabban mint amikor 105lovas volt.. :)

ennyi.
Előzmény: stevie wonder (3401)