AliceCsodaországban Creative Commons License 2008.01.09 0 0 487
Naszóval a hugi ujra dolgozik (az előző helyről 3 hónap után el kellett mennie, mert nem hosszabbították meg a szerződését, de nagyon utálta, mondjuk tényleg nem való egy bankba bele...) , ez a munkahely jobb lenne, de van valami hülye picsa ott, 24 éves két éve ott van és a főnököt játssza, és mindenbe beleköt amit ő csinál, állandóan gúnyolja stb. Arról amiket mesélt, a bicska kinyílt a zsebemben, legszivesebben megfojtanám azt a némbert.

Öcsém még mindig biztonsági őr, és állandóan keres valami új feleséget, de a következőképpen: ír valami nagyon frappáns levelet a randivonalra vagy mire, és meg van hagyva a huginak, hogy ezt a levelet MINDEN 35 és 50 közötti ott lévő nőnek el kell küldenie. Aztán ha jelentkezik egy, rögtön azzal kezdi, hogy első kérdésem: idejönne e hozzám lakni, tud e jól főzni? Ha szabad tudnom, hány kiló kegyed? És hasonlók. Nem is ajtóstul tör a házba, hanem egyszerűen berúgja a ház ajtaját az ismerkedéssel. MIndazonáltal lenne egy nő, aki tetszik is a huginak, meg jópofa is, meg értelmes is, meg jól is főz, de az meg az öcsémnek nem kell, merthogy ez egy olyan nő, aki a házasságban a nadrágot akarja viselni... pedig sz.h. öcsémnek ez lenne az egyetlen épkézláb választása: elvenni egy olyan nőt aki önszántából hozzámegy, és igensi viseli a kalapt, és szépen leosztja az öcsémet, hogy mikor mit tegyen.

Mert most furcsa kettősség van közte meg a lánya között: állandóan dirigálni akarja, de ugyanakkor retteg tőle, hogy valaha elhagyja. Szerintem ha a welszi herceg jelentkezne érte, azt is elhajtaná valami indokkal. (Nem is sejti, hogy a hugi hamarosan összeköltözik ezzel a sráccal ha igaz. Ez a fiú egyébként tényleg nagyon értelmes, és ráadásul ahogy kivettem a szavaiból, anyagilag is jól el van eresztve: amint leérettségizett, azonnal fog kapni egy lakást egy érdi társasházban. Oda akar majd költözni vele a hugi is.

Viszont azon nyifogott nekem, hogy rábeszéli az apját, hogy adja el a házat, és ő is vegyen egy lakást abban az épületben... hát minden hajam szála égnek állt amikor ezt meghallottam, szépen ecseteltem neki, hogy milyen következményei is lennének ennek az ötletnek, közben a srác bőszen bólogatott, szóval remélem ha én nem is, de ő lebeszéli erről az őrült javaslatról.

Hugi állandóan félti az apját, hogy mi lesz vele, ha ő otthagyja. Mondtam neki, hogy ez nem az ő problémája, ez az apja problémája, van x számú nő akivel együtt élhetne, de jusztse akkor most ez kinek is a problémája és kinek is kéne megoldani? Hát remélemazért valamit megjegyzett ebből, és remélem, ha megint ezzel jön, akkor ez a srác fogja erre figyelmeztetni.
Előzmény: Mikolt (485)