életSOja Creative Commons License 2008.01.09 0 0 423
hello emberek!

látom bepunnyadt kicsit a fórum...
na majd én feldobom...
visszautasították az aláírásomat az egyetlen gyak-omon, ami van a félévben. tehát elvileg, ha meg is csinálok minden vizsgát, akkor is egy év "pihi" következik.
most még könyörgök egy kicsit gyulai-schmidtnek, aztán ha hajthatatlan majd csehinek... aztán legfeljebb méltányossági...

ok, az én faszságom, mert legkésőbb azon a héten kellett volna emilt küldenem, amikor kint voltam a temetésen és erre -halál komolyan- egy hétig nem nyílt lehetőségem... ok, hogy én voltam a fasz, hogy eddig halogattam, de ez akkor is csak egy szaros gyakorlat...
hivatkoztam a néninek a családi körülményeimre -amik igazak, de nem részleteztem- meg h ha a 4 évet csont nélkül csináltam, talán nem ilyennel kéne baszogatni, de még fel is háborodott...

na, ha eddig sikerült is többé-kevésbé tartani magam, asszem most kiborultam....
nem is a gyakorlat vagy ilyenek... de az én életemben tényleg a jó mindig megnyeri a méltó büntetését... basszus, amikor tényleg indokolt a méltányoság -és nem egy szaros üres formula- akkor szarnak bele...

ha valakinek van valami ötlete kihez, hogyan fordulhatnék, az légyszi szóljon!

remélem ti jól vagytok!

kicsit fellendíthetnénk a hodof életét megint.

puszi