Ma érdekes dolog történt, bejelentkezett az unokahúgom, és kérdezte, hogy este 6 után feljöhetne e egy kicsit, és hozhatna e valakit bemutatni?
Hát fel is jött, és magával hozta azt a fiút, akiről már mesélt (egy évvel fiatalabb nála, régóta koslat utána, jól kijönnek, de alternatyív kinézete miatt az öcsém hallani sem akar róla.)
Hát nagyon kellemesen csalódtam! A fiú bár kissé félelmetesen néz ki (nekem), ugyanis az orrában van két vagy három peercing, meg a haja olyan furára van vágva és feketére festve, no meg a körmei is feketére vannak lakkozva, de amúgy nagyon szimpatikus, kedves és nyílt gyerek. És szemmel láthatóan szeretik egymást. Hugi tulajdonképpen amiatt jött, hogy elhozza a karácsoyni ajándékait: Ivánnak vett egy playmobil oroszlánkészletet sziklákkal meg fákkal, nekem meg egy kis porcelán anygalkát, nagyon jól esett. Sokáig beszélgettünk, és mondtam a huginak, hogy menjenek szépen a fiú lakásába aludni, én alibit szolgáltatok, sms-ezze meg az apjának, hogy nálam alszik és kész.
Majd még mesélek, mert sok más is elhangzott, de mára már fáradt vagyok.