Te ha interjút készítesz vkivel és felteszel neki egy kérdést, mit csinálsz ha az illető vmi teljesen más dologról kezdi el kifejteni a véleményét:-))
Csak mert a legutolsó hsz-emben lévő legfontosabb kérdés felett siklottál megint túl. Asszem Ivkovicsot és Farkas Sanyit is már túltárgyaltuk, de N.G.-re még mindig nem reagáltál.
Ha van egy fél perced lapozz vissza légyszi 1 oldalt és a 6084-es hsz-emben lévő N.G.-s dolgokra írj pro vagy kontra. Sosem szégyeltem kikérni a nálamnál bölcsebb és sportban jártasabb (de nem csak sportban, hanem az élet bármely dolgában) emberek véleményét, mert tőlük lehet tanulni...
Csak mert az mind szép és jó ahogy oldalakon keresztül próbálsz rávilágítani engem dolgokra Ivkoval és FS-sel kapcsolatban (ezt ezúton is őszintén köszönöm Neked), de nagy bánatomra egyik szóban forgó emberke sem köthető jelenleg az Albacomphoz, míg N.G. igen.
Szóval tényleg őszintén, komolyan becsszóra mondom, h érdekel a véleményed N.G.-vel kapcsolatban, illetve ha vmit N.G.-vel kapcsolatban is rosszul látok, akkor érdekelne h mi a Te nézőpontod.
Azt a pár (felesleges) karakter-leütést amiben személyeskedsz, akár meg is spórolhatod, hiszen nem erről kell szólnia egy eszmecserének. Ez egy kosaras fórum, itt elsősorban kosárlabdáról és a kosárlabda szereplőiről kell véleményt alkotni, nem pedig a fórumra irogatokról...:-))
Ja és még annyit, h 9 éves voltam amikor Rezák bajnok csapatot épített Szolnokon, így emlékeim elég homályosak, mivel 9 évesen 2 dolog nem érdekelt csupán. A kosárlabda bajnokság és a Szolnok:-))
Ettől függetlenül elhiszem Neked, h kiváló szakember, ahogy azt is elhiszem Neked, h Miljkovic is az...csak éppen az itteni eredményei egyelőre nem ezt támasztják alá - sajnos.
Na de elkalandoztam, bocsánat....hallgatlak N.G.-vel kapcsolatban