tehtube Creative Commons License 2008.01.07 0 0 6379

Abszolút nem értem amit írsz. Egyenes válasz, méhkas, őszinteség, köszönöm, ilyesmi...  Értem a szavakat, de a jelentésüket nem.

OB = DB-vel. Volt DB5-öm, volt nálam DB3, DB3m. Mindegyik könyvébe, ill. a honlapra azt írták hogy full, tehát akár mind a 61 billentyű megszólal. Valamikor ki is próbáltam, lenyomtam egy jó csomót (ok, 61-et nem, és értelmetlen is), nem tapasztaltam kihagyást. Van több DB tulajdonos, kérdezzük meg, tapasztaltak-e ilyesmit?

Az általad leírt speciális "effekt"-tel nem találkoztam. Vagyis,... akkor igen, amikor egy hang egyszerre két helyről kapta ugyanazt a midi információt. Akkor ilyenféle interferenciák felléptek. Valami rémlik hogy az első DB sorozatot amerikából pont emiatt visszaküldték 2000-ben a hiba kijavítására. Lehet hogy a hivatkozott vas is abból az eresztésből való. Fel kell venni a kapcsolatot a gyártóval. Viscount DB3m . A SALES NETWORKBEN ott a kapcsolat.

Számítástechnikában, digitális jeltovábbításban nem vagyok otthon. Nem tudok mit hozzászólni.

Előzmény: topsound (6377)