s3girl Creative Commons License 2008.01.07 0 0 3371
Huhu, már passz. De én anno gekkót terráriummal együtt úgy h utaztam is több mint 100km-t olcsóbban adtam el, mint Ő egy gekkót utazással és terkó nélkül.

Mondjuk nekem mussz. volt eladni, mert kitört a cirkusz a két hím közt és helyem meg nemvolt. A terkó a földön volt, úgy keleltt átugrálni.
Nem mintha most jobb lenne a helyzet..éjeliszekrényemen hörcsög terkó, balra ajtón kívül Szegélyes tekik, jobbra mellettem az íróasztalt befoglalta a papagáj, a szék helyén meg egy kb 50-60x180-as terkó áll..ágy és szekrény közt a falnál meg a nagy Leó terkó. Jól esz már tavasszal költözni..:)Mondjuk én nagyon élvezem!:) Néha kiskutyám meg a macsek is fellógnak a szobámba..akkor télleg kész állatkert van:P
Apropó..Standard Hullámos papagájomat elkell adnom ha költözünk:( Igaz nagyon harcolok ellene, jólenne páromat meggyőzni de nemnagyon megy. Van h meggyőzöm aztán másnap azzal jön h adjam el a papagájt:( Ha valakit érdekel, van kép a weboldalamon, a nevem alatt. De még nem 100%-os a dolog..majd eldől tavasszal: Ha lenne rá vevő, akkor tuti mennije kell.
Előzmény: Nemozoli (3370)