s3girl
2008.01.07
|
|
0 0
3369
|
Nekem válaszolt, de én drágállottam a dolgot. Kecskeméten tudok egy tenyésztőt csak még mindig nem jutottam el odáig h beszéljek is vele.:) Pedig a pénzem már gyűlik rá. Lehet ma este fel is hívom, ha nem felejtem el. alphának is kell nőstény úgyis! Ha van a csávónak akkor hozzunk el majd Neked is?:) A kis Pictusom kb egy hete tűnt el:(( Szerintem elszökött:( Laminált padlóból van csinálva tető a terráriumra és a sarkán van vágva egy kis luk, ahol kivezettem a talajfűtőt és ott volt rajta egy hörcsögös terrárium is h lenyomja, csak ugye h takarítottam a hörcsi terkót stb mozgott picit a laminált padló és így nagyobb lett a sarokban a lyuk..azon simán kitudott bújni:( Keresgéltük, de akár egy tűt a szénakazalban:( Ráadásul a Pictusok nem raktároznak:( Pedig nagyon szerettem a Pictust! Annyira egy klassz csávó, de komolyan! Állatira okos kis dög. S nagyon tetszik az a szép nagy feje és a nagy szemei. Jólenne azért élve megtalálni. Egy kereskedésben is láttam egy kis pici terráriumban összerakva Pictust és Leót, azok sem bántották egymást így már nem gyanakszok a Nagy hímemre..meg sztem nemtudta volna teljesen megemészteni így találtam volna árulkodó jelet. |
Előzmény: Nemozoli (3368)
|
|