Ebben teljesen igazad van!
Viszont valamiért az Ivkovics által fémjelzett Pécs néhány éve ott van a honi kosárlabda élvonalában!!!!! Pedig gyengébbnek kikiáltott stb...
Náluk nem elvárás a négy közé jutás, nálunk igen. Nekik megy, mi a a seggünket verjük az aszfalthoz akkor sem!!! Miét, miért miért? Mit tud a többi csapat, amit mi nem? Miért vannak nekik jobb játékosaik, de papíron mi vagyunk az élcsapat, amelyik majd idén megmutatja......hogyan kell 5-8-ig tartó helyen végezni a Magyar Kosárlabdabajnokságban!
...nem lenne jobb levenni a terhet levenni a fiúk válláról, hogy húúúúú, ha nem jutunk be a négybe (ami kimondva kimondatlanul a bajnoki aranyat jeleni) akkor itt felnégyelés lessz!!!!!
Annyi mindent kipróbáltunk már, nem lehetne eccer megpróbálni, hogy:
Srácok, játszatok ahogy csak tudtok, teljes odaadással, a lényeg, hogy ne essünk ki az első osztályból, aztán ha jól játszotok akkó jutalmat kaptok, ha mégjobban akkó puszit is!
Persze van itt baj elég. Simi nem passzol, Bradford streetballos, McLenndon meg homályt dob, Bencze nem lát, Radovics lassú, Hanga fiatal, Szabó nem játszik, Sóos meg mér jött vissza, Dávid nem tud dobni, az edző nem ért hozzá, a vezetőség mér nem tűnik el, a Dombóvár streetballozik, a Szolnok üt-vág....az ég kék, a fű zöld.
A bajokat két dologba egységesíteném.
1. Nincs sportpszichológus
2. Mindenki mást csinál, eldolgoznak egymás mellett. Értsd, az edző mond valamit, a játékosok nem azt csinálják, mást akar a vezetőség, a szurkolók, megint mást.
Kedves szurkolótársak! Én nem minősítek senkit szurkolás szempontjából, mert szerintem jó csapat a mi szurkolótáborunk. (Nem mondhatja senki, hogy nem szurkoltunk a legutolsó meccsen).
De visszasírni Dávid Kornélt felesleges. Ász játékos meg minden, DE NEM FOG VISSZAJÖNNI!! Ideje lenne végre elhinni. (Nekem is nehezen megy)
Ivkóra visszatérve. Lehet szeretni, nem szeretni, elismerni és nem, de egy dolog biztos: KÉPES BAJNOKESÉLYES CSAPATOT CSINÁLNI MAGYARORSZÁGON!!!!!
És még valami: Ide fog költözni hamarosan, és ez valószínű! Nem biztos, hogy itt fog dolgozni, de itt fog élni!
A szkeptikusoknak: Biztos forrás, és amikor rákérdeztem az esetleges munkára, azt mondták, hogy ingázott ő már eleget, nem fog megijedni tőle.