alicantino Creative Commons License 2008.01.07 0 0 2693
Myomaxban még ezek vannak, persze egy rakás vitamin és ásványi anyag mellett:
kreatin-monohidrát 7500 mg
ribóz 2200 mg
BCAA-k 12000 mg
glutamin 12000mg
taurin 1000 mg
arginin 3000 mg

ezek közül szerinted mi az ami igazán hatásos és ezt myomax híján miből vinnéd be?

kaja: az ötszöri étkezést szerencsére tudom tartani, egyszer mindenképp van benne rendes, hús és ch tartalmú főtt kaja, általában rizzsel vagy bulgurral, kenyérből részben teljkes kiőrlésűt eszem, szinte minden nap van tonhalkonzerv kukoricával, joghurttal, sajt minden nap 7-8 dkg lemegy, meg tojás van sűrűn, 4-esével. Meg mostanában szoktam rá az almára, étkezések között. Almának nem tudod kb mennyi a ch tartalma, elég lédús dolog?
myomaxot edzés után iszom 1 adagot, valamint minden nap reggel fél adagot, ezenkívül edzésnapokon lefekvéskor is fél adagot. November óta van Myomax, előtte egy vödör volumass 35 fogyott el. Május óta edzek, heti háromszor, teljes test edzéssel, 73-ról 88 kg lettem, úgyhogy eddig nagy a sikerélmény, még 5-10 kg minél minőségibb tömeg fölszedése a célom, aztán már csak erőnövelés, minőségi javulás.
Ha még egy negyedik edzésnapot beiktatnék, szerinted akkor feltétlenül jobban fejlődnék?
Előzmény: gaby2 (2692)