Izram Creative Commons License 2008.01.06 0 0 5464
Hali!

Nem nagyon talaltam masziv 115-ost....ezt lehet ,hogy meg kene nezni....

http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=1722203&command=ugras&screenwidth=1280

azon kivul ami a keprol megallapithato, tudtok rola valamit esetleg?

Egyebkent van egy nagy dilemmam..nem tudom melyik az okosabb dontes...115 vagy 123.....115-os nekem jobban tetszik....ez teny....de valahogy a 123-as mercit en tartosabb, konfortosabb gepnek gondolom...tobb benne az anyag...tobb van belole ha kell valami hozza....es hasonlok....

nem tudnam eldonteni ,hogy eleg rendszeres de igen kimeletes hasznalat mellett melyik volna a jobb valasztas....ugy velem a 123-as biztonsag szempontjabol is egy jobb valasztas....ha mar csak azt nezem melyika robosztusabb...

Egyikhez sem volt szerencsem...egyszeruen csak masok iteleteire probalok alapozni...

Nehez a kompromisszum hiszen a 115-os szamomra legalabbis egy sokkal mutatosabb tipus...valahogy abban jobban erzem a regmult szelletem....ami nalam igen fontos szempont....25-30 evnel fiatalabb autot nem vagyok hajlando vasarolni :) Mas marka meg nincs ami megel ennyit es meg gond sem nagyon van vele ha vigyaz ra az ember!