s3girl Creative Commons License 2008.01.06 0 0 3367
Szia!

Pettyes csótány-t tudnék szerezni, az pici s nemhiszem h reagál valami kellemetlent..inkább a vékony kitinpáncéljával szemben van kivetnivalóm..ha már egy kifejlett fekete tücsöktől is megbetegedett a gekkóm. Viszont a környéken sehol sem lehet kapni tücsköt!:((((

Persze, mondtam az eladó csajnak, h ez így nemjó ám. Fűteni kellene rájuk. Állítólag pár napja mondta nekik a főnök h tegyék át ebbe a fűtésmentes terráriumba őket. De szegény árus fél minden ottani állattól. A hörcsögöket pöckölte, gekkót megnem fogná. Én ide jelentkeztem melóra a nyáron, mondtam a főnöknek h én megfogok bármilyen állatot és órákig tudok beszélni bármelyikről..de végül nemkellettem Neki. Helyette olyan alkalmazottjai vannak akik nemtudják h mi van a boltban, állatokról szinte semmit nemtudnak és félnek megfogni őket.
Ki vásárol szivesen olyan helyről Pl.: hörcsögöt ahol pöckölik őket?
De hát a főnöknek elég ha kereskedelmije van vkinek..nekem meg az nincs:P

Jah, és mondtam az eladónak azt is, h ne sokáig tartsák együtt a két hímet, mert rövid időn belül elérik az ivarérettséget és akkor már nemfognak békésen egymás mellett alukálni.

Jah, van még egy dolog ami felnyom idegileg! Ez egy kereskedésben volt, ahol még aznap voltam.. Azt tapasztaltam h azért mert tudok pár dolgot az eladásra kerülő állatokról, ezért hülyének néznek. Angóra aranyhörcsögöt kerestem s mindegyik boltban elmondtam h hosszúszőrű aranyhörcsög, néztek rám hülyén, mondom angóra..megint hülyének néztek, mondom teddy..semmi reakció..mondom olyan aranyhörcsög aminek hoszabb a szőre mint az átlagosnak. Nah, itt rájöttek h mit is akarok, de közben úgy néztek rám mintha minimum valami fertőző nyavajám lenne.

Jah, és volt ahol gekkóként csak a Leopárd gekkót ismerték..tehát az h "gekkó" csak a Leopárd gekkót jelenti.:) Mind1:)
Persze énsem tudnék beszélni a horgászásról v az autó felépítéséről, mert nem rértek hozzá, de ha már olyan helyen dolgoznék, csak utána néznék az alapabb dolgoknak.
Előzmény: zsviktor03 (3364)