Iceapo Creative Commons License 2008.01.06 0 0 122
GPS téma következik, akit nem érdekel fogja be a fülét, ill. a szemét!

Ja meg még leszedtem nagyon sok más Garminos térképet is, persze varez oldalakról, ergo a MapSource programban faszántossan tudom nézegetni a térképeket, tracket is tudok készíteni, de sajnos a térképet már nem tudom felnyomni a GPS-re, hát ez van, de már maga a track szerkesztés is nagy előny, mert pl. az ingyenes Erdély térképre ha felnyomom ezeket az útakról másolt trackeket akkor olyan mintha ott lenne az út, ami ugye nincs ott alapból az ingyenes Erdély térképen!
Persze a Romania térképet már fel is telepítettem, erről beszéltem az előbb, nagyon profi, még a makadam utak többsége is rajta van, kár hogy nem tudom felnyomni a GPS-re csak közvetve, szerkesztett, megrajzolt trackek formájában az ingyenes Erdély térképre, remélem érthető vagyok! :)
Inkább képekkel illusztrálom miről is hablatyolok, szóval első képen a Románia térkép, az azon lévő úton szépen csinálok egy Tracket és azt rátöltöm a 2. képen látható ingyenes Erdély térképre, amin még út sincs, nemhogy egy Track! Egyébként az első képen látható jobboldali fekete vonallal rajzolt úton már végigmentem, nem egyszerű makadam út volt, de persze Biggel simán járható, egy enduróval meg pihentető endurozás az egész, de azért jó dolgok ezek, szerintem!
Már csak egy Románia Topo térkép hiányzik, de nagyon!
Hát lehet hogy ez a téma nem sok embert izgatott most fel, na mindegy, azért hátha!
Előzmény: TRobee (113)