minco Creative Commons License 2008.01.05 0 0 75
Háj Evedrybodry!

Igaz, hogy csak görkorival - lábon, hátizsákba pálinkásüveggel, de néhányan ott voltunk! Ezt azért szeretném leírni, hogy akik kihagyták a mai napot, legközelebb ne tegyék!!!!

A kis csapat két szgk-val, és 1 DRZ-vel kikapcsolódni indult du. fél 2-kor. 2-kor már a havat fröcskölte a sárga kecske szana szét, persze ehhez kellett Trobee rutinja is. Persze volt olyan aki a meredek hófalon sikeresen levitte a kocsit, de már vissza nem sikerült Neki feljutni. Aztán mindenki lovagolt néhány percet a friss hóban, mindenki megkóstolta a finom mézes pálinkát, és amikor elérkezettnek látta az időt, elindult haza. Azaz indult volna, ha a kocsija beindult volna, így hát hála Szoszo barátunknak, lovagiassan hazacibálta a döglött vasat, persze nem kevés kalanddal megspékelve. De szerencsésen hazaérkezett mindenki, és én forró fürdőben élveztem az ÉLETET!!! Köszönöm Iceapó! és köszönöm Trobee! hogy megalkottátok ezt a fórumot. Az ilyen "suttyó kölkök", akiknek endúrós vér folyik az ereiben, közelebb kerülhetnek a mézeskalács illatú, kicsit benzingőzös, adrenalin fuvallatú tökéletes naphoz. Gyorsan meg is hallgattam a YouTube oldalán Lou Reed énekét, ahogy annak idején megírta: "Just a Perfect Day", hát számomra EZ!!! volt az. Ha van kedvetek Ti is hallgassátok meg: http://www.youtube.com/watch?v=Q4pppHD7HNQ

Mégegyszer köszönöm mindenkinek!!! Hajrá Félegyházi Enduro - Sokk !!!
Előzmény: TRobee (71)