feketemadár Creative Commons License 2008.01.04 0 0 139
Akár... De nem köteles jelentkezni és jelenteni, hogy hallott egy folyosói pletykát. A tanúk felkutatása a nyomozó hatóság dolga. Az sem mellékes -még ha ezerszer a rendőrségről is van szó- hogy elvárás-e, hogy olyan rendőreink legyenek, akik a folyósói pletykákról is jelentést tesznek ? Te dolgoznál-e egy ilyen testületben és mi a véleményed egy ilyen rendőrségrő ?
De mondok még valamit. Az adott esetben nem mellékes mondjuk a képek, filmek alapján történő felismerés. Nos, barátom én már láttam magamag olyan képeken ahol sokszoros megnézés, nagyítás és egyedi jegyek alapján ismertem saját magamra, pedig nem akartam titkolni, mivel éppan azt néztem, hogy én vagyok-e. Ergo, anyám már nem ismert volna fel. Akkor miért várod el ezt mondjuk olyantól, aki még ott sem volt... Vagy jelentse például azt, hogy :jelentem azt hallottam az előbb a büfében egy névről nem ismert őrmestertől, hogy biztos az YK2 alakulat volt az amelyik valakit megvert a buszmegállóban, mert az egyik ksi köpcös, pont olyan volt mint szabókettő őrmester abból az alakulatból... Szóval így gondolod ?
Előzmény: BigBacon (131)