janek 83
2008.01.04
|
|
0 0
941
|
Sziasztok!
Mint említettem régebben,hogy nekem is lett már elektronika cserélve az adagolón és az adagolóelemem is kopott volt,vagyis kissé be volt mattulva a felülete.Cseréltek egy házat is akkor és egy adagoló elemet is viszont ezek használtak voltak.Lehet jobban jártam volna ha veszek kompletten egy adagolót.A próbapadon lepróbálva mind a 6 ágon szállított eleget de más jóval kevesebbet mint egy új az adagolós elmondása szerint!Beállítás és összerakás után rettentően könnyen indult a kocsi még a szaki is csodálkozott h ilyen jól nem sikerült még egy sem pedig hevert egy pár tds adagoló a sarokban.Mostanában a következő problémák kezdtek el jelentkezni:Hidegindítás után nem egyenletes az alapjárat és be-be durrog néha a kipufogó és ez a jelenség melegen is jelentkezik néha.Volt olyan hogy egy bizonyos fordszámon kicsit megtorpant.Szóval első lépésként gondoltam az izzítógyertyák cseréjére,majd az összes porlasztó felújjítására és beállítására.Valamint a másik gyanúm a jeladós porlasztó!Az milyen megjelenésű hibákat okoz?
Üdv Janek |
|