Szerintem is bőven túl volt a Kisstadion a félházon!!!! A 3/4-del kiegyezem:)
Ha valóban a Sziget nulladik napja aug. 12-re esik, akkor el tudom képzelni a Szigetet, egyébként nem.
( Az biztos, hogy aug. 12. a lehetséges időpont, én SógoROCKra tippeltem, de ilyen tévedésbe nem halok bele... :))) )
Nem voltam még nulladik napon, de elképzelésem szerint ott nem kell kapkodni, nincs csúszás, biztos, hogy az előre szerződött hosszúságú lehet a show, a saját cuccot nyugodtan fel lehet építeni, beállás... szóval az egy önálló koncertnek számít. Remélem kompromisszumra nincs szükség a színpad esetleges szűkössége miatt, emlékeimben az egy megfelelő méretű deszka egy ilyen kaliberű koncerthez is.
Ráadsául én egy esetleges másik helyszín tekintetében sem vagyok ilyen borúlátó a nézőszámot illetően: azért ez a fiataloknak egy hatalmas ajándék, kimondatlanul is ez volt A MAIDEN ARANYKORSZAKA, akik pedig akkoriban láthatták őket.... nem hiszem, hogy rá kéne beszélni bárkit. Eleve minimum 15-18ezerre simán számoltam volna.
Ehhez hozzácsapjuk a Szigetes közönség önmagának egy hatalmas, felejthetetlen élmény szerzésre lehetőséget adó részét
( Nem kevés külföldi szállja meg ám akkor a Hajógyárit, főleg utolsó években éreztem magam szinte idegennek a sok nemzetiség között. Tetszik, nem tetszik, a Sziget már régen nem rockfesztivál, hanem egy hatalmas kultúrális egyveleg. ),
abból összejöhet ám egy szép kis nézőszám, akár egy jó üzlet is válhat egy csúnya heavy metal csapatból... :)
Nem beszélve arról, hogy a szervezők jönnek a metalosoknak egy nagy engeszteléssel, mert ha jól olvastam, a Hammer színpadnak, mint a civilizációhoz ( szárazföldhöz szó szerint ) legközelebb eső színpadnak, este 11-kor zárni kell.....
Ha mégsem Sziget, akkor MTK-pálya lenne okés. Kisstadion kicsit "zűllöttnek" tűnik már.
És egyébként is, jubilálhatna az MTK-pálya, 20 év....
Sok-sok évvel ezelőtt, amikor 2008-ra még jaj de távoli jővőként tekintettünk (kb '94), vettem egy kalóz Maiden dupla CD-t, ami a 88-as Seventh Son album turnéján készült.
(Nem a klasszikus Stockholmi dupla-kalóz, az még a kazettás korszak volt... )
A fantázia címe ez volt: 2008 it was 20 years ago... ezzel úgy beállítva a dolgot, mintha 2008-ban vettem volna a CD-t, ami a 20 évvel korábbi, 88-as turné anyagát tartalmazta!!
Namármost idén elvileg mely lemezkről játszanak?: Powerslave-Somewhere-SEVENTH SON!!!!!!! :)
Tényleg elmondhatjuk majd, hogy it was 20 years ago...:))))
Maiden Rules!!!!!!!