Iceapo Creative Commons License 2008.01.04 0 0 32
Most már mondhatod nyugodtan hogy ebbe a témában is penge vagy, de csak szerényen, viszont a motorozás témában nem kell szerénykedned! ;)

Én vettem meg Misi egyik EXC-jét, a butábbat, de remélem nem a rosszabbikat! :)
Tényleg ha már így összefutottuk, nincs véletlen valami elektronikus könyved hogy hogyan kell beállítani a telókat, a különböző terepviszonyokhoz? Gondolok itt arra hogy pl. krossz pályára is más beállítás kell, mint mondjuk hegyen való endurozáshoz, vagy mondjuk hosszú alföldi föld-homokútas túrákhoz?
Ha buta kérdés, vagy így nem lehet elmagyarázni akkor hagyjuk, majd egyszer vagy elmagyarázod vagy rájövök magamtól is, bár még bepróbálom Zsemberyéket is, hátha van nekik valami ilyen elektronikus könyvük hozzá, amit esetleg elküldenének nekem is! A motorról már robbantott rajzot sikerült beszereznem, hálisten van egy pár célszerszám ami kell hozzá és nekem még nincs, de majd rajta leszek ezen az ügyön is, régen is és most én szerelem a motorjaimat, hát ezt a jó szokásomat a KTM esetében is szeretném tovább vinni, de ha véletlen elakadok a szerelésben, gondolhatok majd néha rád, persze szigorúan csak ha marhára ráérsz és már nagyon unatkozol?! ;)
Az előbb beszéltem TRobival, azt kérdezte tőlem hogy vettem e már akksit, ez azt jelenti hogy ő tuti megy megint motorozni valamerre, én viszont tuti nem, mert nem vettem még akksit, csavarokat meg még úgy sem, szerintem nem is fogok, majd tavasszal motorozok, már csak bő 1,5 hónap /jó bőven számolva :)/ és itt van, elméletileg!
Előzmény: stifft (31)