En anno a speedshoptol vettem, akkor meg 57 volt afaval. Lehet mashol megolcsobb most, akkor ok voltak azok akik 1. megbizhato ismert ceg, 2. volt raktaron.
MSN, Internet, mail kenyelmes. Nalam eleinte kicsit zavaro volt, hogy a gorgetosav fixen jobb oldalon van es eleinte kenyelmetlen volt ott hasznalni a ceruzajat (bal kezes leven), de megszokva mar nem zavaro.
Fagyni idaig talan 2x fagyott ki, de az alkalmazashiba volt es nem a PDA-e.
IGo napi szinten hasznalva mondhatom, hogy kifogastalanul megy. Igaz osszehasonlitasi alapom nem sok van, de nem rosszabb, mint az egyeb, altalam kiprobalt navik. A jelet max 3 percen belul megtalalja (belvarosban, hazak kozott). Szabad teruleten ez max 1-1.5 perc.
WiFi vevo kifejezetten szimpatikus (meg PCs/Laptopos viszonylatban is). Stabil es kenyelmesen hasznalhato. Erzekenyseggel sincs gond (utcan, autobol a lakasban levo (I. emelet) WiFi routerhez siman tudtam csatlakozni).
GPS vevo szerintem (a fentieken kivul) nem problematikus. Neha picit teved vezetes kozben, de csak bizonyos helyeken, tehat az szerintem nem a vevo hibaja (majd megnezem ugyan ott egy masik keszulekkel).
Az alatalad tervezett dolgokra szerintem ok, Geocatchingnal az aksi lehet a szuk keresztmetszet, bar ha nem folyamatosan hasznalod, akkor egy turat szerintem siman kibir, de ezt meg nem probaltam ki. A kijelzoje nagyon jol olvashato, kontrasztos.