Dalit Creative Commons License 2008.01.04 0 0 1531
Nekem ez a vita egy kicsit olyan, hogyha én panelben lakom, akkor miért írnak egy magazinba a magas szintű építészetről.
Ha én nem tudok kézműveskedni, csak gombot varrni, akkor ne írjanak hímző tanácsokat.
Egyrészt a kezdő, vagy hétköznapi konyhához is lehet egy csomó jó dolgot találni a neten. Lásd Mindegette. Vagy a gasztroblogokon, ahol a különlegességtől a frankfurti levesig mindenről szoktak írni.
A bűvösszakács meg a gasztronómiának a legfelső részéről ír, nem a hétköznapi konyha helyett, hanem mellette.
Amúgy én egy csomó esetben találtam ihletet, ötletet tőlük, a karácsonyi vacsora meg majdnem egészen az ott talált recept alapján készült.
De hát természetesen hétköznap nem kacsamellet eszünk gascogne-i módra, de vannak ünnepek, amikor különlegesre vágyunk, vagy elmennénk egy jó helyre vacsorázni, és igényeink lennének.
Tehát a Bűvös szakácsok egyáltalán nem mondanak ellent a hétköznapi nők főzésének. Egyszerűen másról szól.