Törölt nick Creative Commons License 2008.01.03 0 0 61
...azért mégiscsak egy rendőr volt. Azért csak nem ő kezdett el ...

Először saját magadnak magyarázd el, hogy attól mert te lehet, hogy útálod a rendőröket, útálod a komcsikat (télleg, hány éves vagy te?) mert megmondták a kurucinfón meg a hírtévében... szóval attól, mert te útálod, attól még nem feltétlenül kell lelőni egy részeg rendőrt.

Bizonyára te egy (önmagad szerint) sokat megért, jelentős élettapasztalattal bíró valaki lehetsz, de azért hadd kérdezzek vissza: Te hány éves vagy?
Csak mert látom jelentős érvként kezeled ezt a kérdést, ugyanakkor némi naivitást vélek felfedezni a soraid között.

Én viszont még emléxem olyan szitukra a 70-es évekből, amikor a roppant intelligens "némileg ittas", egyenruhás rendőr rárontott egy fülkében telefonáló srácra, és

"Tépkedjük a telefonkönyvet!!!?" csatakiáltással olyan pofont kent le neki - minden ok nélkül - hogy a fülkeajtó adta a másikat.

Persze te ezt nyilván nem hiszed el, mer a rendőr ilyet nem csinál :))))))))))

Ha nem a saját szememmel láttam volna talán én sem hiszem... Vagy a fiatalok molesztálása a hajuk, öltözékük miatt... Amikor még be is vitték őket egy kis "kezelésre". Ja akkor még nem éltél ugye? Apu, anyu meg nem meséltek róla igaz? :)

Esetleg másként mesélték...

PS: az utál szót rövid u-val írjuk.

Előzmény: feketemadár (42)