...azért mégiscsak egy rendőr volt. Azért csak nem ő kezdett el ...Először saját magadnak magyarázd el, hogy attól mert te lehet, hogy útálod a rendőröket, útálod a komcsikat (télleg, hány éves vagy te?) mert megmondták a kurucinfón meg a hírtévében... szóval attól, mert te útálod, attól még nem feltétlenül kell lelőni egy részeg rendőrt.Bizonyára te egy (önmagad szerint) sokat megért, jelentős élettapasztalattal bíró valaki lehetsz, de azért hadd kérdezzek vissza: Te hány éves vagy?
Csak mert látom jelentős érvként kezeled ezt a kérdést, ugyanakkor némi naivitást vélek felfedezni a soraid között.
Én viszont még emléxem olyan szitukra a 70-es évekből, amikor a roppant intelligens "némileg ittas", egyenruhás rendőr rárontott egy fülkében telefonáló srácra, és
"Tépkedjük a telefonkönyvet!!!?" csatakiáltással olyan pofont kent le neki - minden ok nélkül - hogy a fülkeajtó adta a másikat.
Persze te ezt nyilván nem hiszed el, mer a rendőr ilyet nem csinál :))))))))))
Ha nem a saját szememmel láttam volna talán én sem hiszem... Vagy a fiatalok molesztálása a hajuk, öltözékük miatt... Amikor még be is vitték őket egy kis "kezelésre". Ja akkor még nem éltél ugye? Apu, anyu meg nem meséltek róla igaz? :)
Esetleg másként mesélték...
PS: az utál szót rövid
u-val írjuk.