ZsuR Creative Commons License 2008.01.03 0 0 1506
Mi a magyar etel. . .amit a magyar ember eszik.

Mi a magyarok hagyomanya a konyhaban. . .amit csinaltak az elozo evtizedekben, evszazadokban. . .

Mit fognak enni a magyarok az elkovetkezo evekben? Otthon, ettermekben? Mert ha csak az ettermi sutest-fozest reformaljak meg, az meg nem fogja elterjedtte tenni, megszerettetni az emberekkel az igenyes konyhat. A mindennapi eletnel kell kezdeni, alapozni, es onnan lehet az igenyeseg-penztarca fuggvenyeben keresletet csinalni a jobb ettermi gyakorlatra.

A napi sutes fozesben kell(ene) segitseget adni az atlagos embernek. . .a meglevo, beszerezheto alapanyagokbol, uj technikakat, uj osszeallitasokat, uj izeket.

Par napja az olajban sutesrol beszelgettunk az egyik topikban - nagyon egyszeru tema, es sok a tanulni valo korulotte! Ez is a kulinaris inteligeciahoz tartozik.

Teafozes. . .mit, miert, hogyan. . .

Rantas. . .vele vagy nelkule???

Jo lenne egy ilyen kis tovabbkepzes a TV-ben is (itt, USA van egy musor ilyen cimmel: "Hogyan forraljunk vizet". . .), szakacskonyvekben, magazinokban. . .internet forumokon.
Szakemberektol, akinek a tudasa iranyado.

Kedves Tamas es Dora - lehetne valami alapkepzest adni a mai haziasszonyoknak? Gyakorlottaknak es gyakorlatlanoknak egyarant??? No es a haziembereknek is :))!
Előzmény: trofimov (1501)