ashura
2008.01.03
|
|
0 0
800
|
Erről beszélek én is: az átlagos vásárló bőven a félmilliós ár alatti készülékeket vadássza, de ott is inkább 2k alattiakat. Gondolom, a többség itt sem a milliós kategóriát lesi. (Persze lehet vitázni, hogy melyik technológia, hol tart a laborban, vagy Tokióban éppen mit dobtak piacra, stb, de ennek sok gyakorlati értelmi nincs.) S ha azt nézem (amit egyébként az egyik lánc plakátján láttam), hogy egy 94 centis Thomson lcd gyakorlatilag ugyanannyiba kerül, mint egy 94 centis Pana plazma, akkor nincs kérdés, melyiket választanám.
Természetesen vannak csúcs lcd tévék, mint mindenben, de ezeket a csúcs plazmákhoz kell viszonyítani, így korrekt az összehasonlítás. Most olvastam, hogy valamelyik gyártó megalkotta a 30000:1 kontrasztú plazmát. De nem ezekkel lesznek tele a hazai háztartások. Bár biztos van pár olyan rongyrázó, aki megveszi majd azokat is. Aztán a vastag fuxát birizgálva minden este megtekinti rajta a mónyikasót, aztán meg belöki a piacon megvett kalóz dvd-t, a moziban felvett, divx-ből átkonvertált premierfilmmel.:-) |
Előzmény: BBéci (799)
|
|