Sziasztok!
1997-ben megjelent a Talonsoft kiadónál az Eastern Front nevű játék, 1998-ban pedig a Western Front ami nekem megvan már kb. 1999-óta. Pentium 4 en XP-n el sem indul vagy játék közben kékhalál, fagyás éri. Ezért szereztem egy régi gépet
400 MHz-en 64 MB RAM-mal WIN 98 SE-vel tök jól megy (soha nem fagy le).
1999-ben 200-as MMX-es AMD-n is jól ment.
Tegnap 2007. 12.30.-án is játszottam a WF-tal kb. 3 órát egyszerűen imádom ezt a játékot (Bastogne-nál irtottam az amerikaiakat). Eszméletlen sok egység, korhű, a nagyközönség számára ismeretlen csaták.
A haverjaim hülyének néznek hogy mivel játszom, de nem érdekel.
Ha valaki látja ezt hozzászólást kérem segítsen!
Hol tudnám megvenni, megszerezni az Eastern Front-ot a + kiegészítő CD-jét (ebben bennt vannak a magyarok is). Vagy az Eastern front II-t ebben bennt van EF I + kieg. CD.
Ha hiszitek, ha nem 1999-óta nem tudom megszerezni. Többször jártam már Pesten csak ezért, de a hiper-szuper gamék korában hülyének néztek hogy mit akarok.
A bugyuta eladók azt hitték kínai vagyok, vagy most jöttem a Marsról.
Ha valaki tud segíteni, örömmel megveszem tőle (olcsón kalkuláljon)! Nézegettem már külföldi eBay-eken, olcsón árulják de horribilis a postaköltség, meg nem nagyon szeretném megadni a bankszámlaszámomat senkinek a NET-en (ki tudja ki emel le pénzt még róla).
Előre is kösz ha valaki szóba áll velem ebben az ügyben.
Szevasztok!