A józan paraszti gondolkodásodról annyit hogy pont emiatt születnek a legidétlenebb ötletek a keletkezésükkel kapcsolatosan. Két lábbal a földön kell járnunk, mondják sokan.
Pl:amikor arról olvastam az újságokban hogy ezeket forgószelek csinálják.Oké a forgószelek köröket rajzolnak a gabonába. DE nem ilyen bonyolult, összetett köröket.
Aztán: olyat is olvastam hogy megkergült vaddisznók taposták így le a gabonát.
Csak a hasamat fogtam a nevetéstől.
Mellesleg olyan gabonakörök is vannak amelyek 3 perc alatt keletkeztek...Ezeket próbálják meg hamísítani!!!!
Én mondom neked nem tagadom azt hogy nincsenek hamísítok csak nem mindet ők készítik, hanem valamilyen ismeretlen erő. ÉN inkább maradok amellett hogy a gabonakörök többségét a földönkívüliek készítik.
Nagy tévedésben vagy ha azt hiszed hogy csak 35 éve üzengetnek nekünk a földönkívüliek.
Vannak írásos feljegyzések a középkorból a gabonakörökről. DE az emberek akkoriban sátánisták szórakozásának tekintették őket, vagy azt gondolták, hogy maga a "kaszáló ördög" tette.
Szabad megjegyeznem hogy hasonló köröket is találtak már hazánkban a kutatók...
PL:Fűköröket
Külföldön homoköröket tengerparton, jégköröket befagyott tavak jegén. Ezek közül egyikre sem született még magyarázat.
"És milyen üzenetértéke van több ezer körnek?"
Még a kódfejtők sem tudják pontosan, akik a gabonakörökben lévő piktogrammok jelentésén dolgoznak.
DE én nem vagyok kódfejtő. Ezt remélem te is tudod!:)))
Boldog új évet kívánok, 2008-ban is számítok rád a topicon!Elég kevesen vagyunk és úgy látom nem régiben néztél fel elöször!:))