Sziasztok,
Ancsúr,
Örülök, hogy kijött. Súrolhattad egy darabig...
Az én apukám is tévéfüggő. :-(
Nem fogjátok elhinni, mi történt velem. Ugye 24-én délben beadtam az unalmast, hogy már minden kész, lefekszem, elkezdtem szedni a gyógyszert, kicsit jobban is lettem estére.
Másnap (25) megjött. Illetve én azt hittem. Erre 27-én kora du. zutty, kijön belőlem egy darabban valami. Hoppá, mondom a férjemnek, ugrott a gyerek délutáni tornáztatása meg a te focid, ez biza vetélésnek néz ki. De - addig - négy terhességgel a hátam mögött semmiféle jelet nem észleltem. Se fáradtság, se émelygés, se mellfeszülés vagy érzékenység. Az meg, hogy kicsit hosszabbra nyúlt a ciklus, lehetett (volna) a tüdőszűrés miatti stressztől is.
Megvártuk, míg Karsa is fölkel, eszik, aztán bevonultunk testületileg a SOTE I-re, mivel ugye mindhárom ott született. Jó sokáig várnom kellett, míg végül megvizsgáltak, megnézték, amit bevittem (lepénydarabnak tippelték), csináltak egy tesztet (+ volt), és közölték, hogy UH-on nem néznek meg, mert az nem 100%, mindenképpen küretet javasolnak, szerintük van bent valami. (A 3. terhességnél a Jánosba mentem, ott UH is volt és nem kellett kaparás).
Szóval ma éjjel bent aludtam, megcsinálták, megkaptam az anti-D-t, és a következő menzeszig tabu a szex, utána kontroll, és pár hónap kihagyás (szerintünk max. 2).
Nem vagyok olyan szomorú, mint a múltkor, mert nem tudtam a terhességről. Annak örülök, hogy sikerült teherbe esnem, annak nem, hogy elment és hogy most belémnyúltak, szünetelni kell stb.
Azért remélem, jövőre nemcsak a terhesség eleje, de a vége is sikeres lesz...
Ja, és ennek örömére jön anyukám mégis, mert pár napig pihennem kellene még.