Semmi gáz, értem a humort! :)
Dehogy a BZS és nem is a Palik .. és nem az én dolgom mondjuk megítélni az ő teljesítményüket, de azért ez érdekes. :)
Épp a minap beszélgettünk egy magyar gyorsasági / NEM GYURSULÁSI hanem GYORSASÁGI/ autós weboldal szerkesztőjével és pont ez volt a téma. Magyarországon ha megkérdezünk embereket, hogy tudnának e mondani 2 autoversenyzőt, akkor ez a két név fog elhangzani.
És ami Zsoltit illeti, még meg is értem, hiszen azért csak ott volt abban a minardiban egy évig, hogy hogyan azt oké ne firtassuk, de ott volt. De Palik??? A Hunagroring elnökségén kívül mégis mit tett le? Dakarozik .. jó rendben, ez is szép dolog, de nem akkora mint amekkra ügyet csinálnak belőle. Sztem van nála sokkal jobb magyar tereprallys .. sőt!! Viszont akinek az Iron zene kéne nem terepralls, hanem pályaversenyző. .. nos ő ... maradjunk annyiban, hogy AUTÓVERSENYZő .. így nagy betűvel, aki szereti az autósportot, az tudja miről beszélek.
No mindegy, köszi azért hogy szóba álltatok velem ... a türelmet is, mert tom, hogy nehezen tolerálható ha offolnak egy topikban ... megpróbálom azt a torrenet vagy mit, legfeljebb nem Iron lesz. Csakhogy ő maga is zenélt régen egy magyar rockzenekarban /Titanic/ ezért mindenképp rockzenét akarok.