Don Tomato
2007.12.27
|
|
0 0
17
|
Sziasztok!
Nos én is Nokia 6300 tulajdonos lettem. Ahogyan lejjebb olvastam, öröm után jött az üröm. Azt, hogy találtam egy pixelhibát a kijelzőn, nem is említem, mert "jó helyen" van - jobb felső sarok, az óra mellett -, kvázi nem zavaró! Viszont, sajnos más gondom is van vele. Hívás kezdeményezése után, miközben kicseng, a kicsengő hang recseg, emellett gyakran gerjedő hang is hallatszik, mintha tv, rádió stb. közvetlen közelében lennék. A kapcsolat létrejötte után, a hang minősége valamit javul, de közel sem tökéletes. Gondoltam térerő hiba lehet, de erőssége a kijelző szerint maximum, valamint kipróbáltam ugyanott, ugyanakkor, ugyanazon hálózaton egy másik készüléket (nem Nokia), ami tökéletesen funkcionált! Emellett a kicsengő hang recsegése pannon, vagy vezetékes hívásakor nem hallatszik, voda, vagy t-mobile esetén viszont igen! És ami a legjobban meglepett: ha kihangosítom, majd visszaállítom normálra, a hang megjavul!!! Szóval egyelőre ennyi...
Tapasztalt esetleg más is ilyet, mi a véleményetek a "tünetekről", illetve mit tanácsoltok? Azonnal garanciális javítás? Sajnos a 72 órás csere már nem lehetséges! |
|