licika Creative Commons License 2007.12.26 0 0 585

Nem is baba, hanem óriásbébi:))))!!!Szuper, hogy ilyen rendesen viselkedett!!Bagi nem jöhet még be, de ő még "kis"kajla.Nem is nagyon érdekli a bejövetel, van neki elég dolga az udvaron.Majd nyáron, ha nagy lesz a hőség, bejön pihengetni.Nem hittem a szememnek, amikor leheveredett a jégre, összegömbölyödött és szundikált egy órácskát...

Bagi és Jimmi csak jutifalatot kapott karácsonyra, de még sok van belőle,mert a nagy sütés-főzésben annyi kajájuk van, hogy még azt sem mindig tudják megenni, nem kell még a juti is.

Igazság szerint én nem emelgettem a Bagi-boxot, ez fiúfeladat, de azt mondja a Zuram, hogy fele olyan nehéz, mint a Bagi:).Szóval nem nehéz, mert csak rácsból van, nem tömör.Majd hétvégén újra munkába áll, megy a Bagi meg a boxa a Balatonra szilveszterezni. Nem tudom, hogyan reagálna a petárdára, nem is fog elvileg kiderülni,mert csendes helyre megyünk, bár lehet, hogy ezt csak én gondolom így...A német juhász nagyon szokott félni a petárdától, de nem szalad, csak ugat.Azért már hozzászokott, ezen a környéken ez elég gyakori.

Előzmény: Manolika (584)