Hogy értetted, hogy tud-e valaki valamit róluk? Zenék kellenének, vagy csak info? Tudsz angolul? Ha igen, itt van info róluk:
http://wiki.theppn.org/SG_Wannabe
Meg youtube.com-on tudsz tőlük hallgatni számokat
Ha zene kell, próbálok szerezni tőlük...
Koreai zenék közül nekem ezek vannak, ha kell: Seo Taiji, The Trax, SES, Banana girl, Ares, Sunoi, Witches
Meg még folyamatosan jön, ha a DC-n fennvan az az emberke, akitől töltök... :S Csak ritkán van fenn...
Gothika, nekem az előző albumuk jobban tetszett, bár ezen is van 1-2 jó szám, de valahogy mégis az előző jön be nekem...
ééééés sikerült...mostmár 4 albumom van a Nan Quan Mama együttestől ^^ nagyon szeretem ám őket...elvégre Jay Chou az apucijuk... úgymond...
Jay új albuma: elég érdekesen sikerült, a westernes száma borzasztó gagyi, ahogy meghallom, rögtön föhögni kezdek... borzalmas. Viszont van az albumon egy csomó jó szám is, pl. a Wu Shuang, és a Che. Ezek nagy kedvenceim mostanában.
A kínai drámasorozat, amit nézek... Devil Beside You, most fogom megnézni a 18. részt, és 20 részes...áááá, miért lesz vége...imádom, hihetetlen, menynire jó, a zenéje is, a történet is, a szereplők is... a fsz. kiscsaj jelleme nagyon bejön nekem, olyan akarok lenni, int ő...komolyan....