lacika87 Creative Commons License 2007.12.21 0 0 34065
Neked sem volt túl nagy az arcod,mikor egy röpke leállítás után nem akart beindulni a 7-es,vagy rosszul emlékszem? És nekem szerinted miért nem volt nagy az arcom? Féltem tőled? Vagy apámtól? Gyanús... Olyan jól beraktad a gyári felfogatással az üléseket,hogy egyik ülés sem ment se előre,se hátra! Az a fél év max 3-4 hónap,abból 2 arra ment el,hogy leegyeztessünk egy időpontot! Mellékesen megjegyezném,hogy amikor mentünk az ülésekért,"egész véletlen" nem tudtál megjelenni! Apropó...Vaterán anno miért tiltottál le,mikor érdeklődtem az ülések felől? Érdekes dolgok ezek... Ha bilógia órára nem is sokat jártam volna,a kutyaszőrt akkor is felismerem! Én nem gondolom,hogy az újgazdagoké,vagy a gazdagoké a jövő mindenképp... Szorgalommal nagyon sokat el lehet érni! Sok ilyen példa is áll előttem! Mellesleg a biztosítót már az 1. héten elintéztük,de ez már nem tartozik rád! Azt pedig,hogy ki vesz meg kilóra és ki nem,azt honnan tudod? Sehonnan,mivel fogalmad sincs a pontos anyagi helyzetünkről! Lehet sokan megvesznek,biztos,hogy sokan nem!
Előzmény: Lütyő1 (34056)