Lütyő1
2007.12.20
|
|
0 0
34056
|
Érdekes módon, amikor találkoztunk valahogy nem volt íekkora arcod, pedig apuci is veled volt...Ha a gyári felfogatással berakott ülések neked belekókányolás, akkor marha sokat érthetsz a kocsihoz.Az eredeti üléseit meddig is tartogattam neked? Fél évig.Egy idő után leszartam mi van velük, de egyébként kutya sose ült benne.Biológiaórára is kb annyit jártál, mint jómodorra..Ilyenek ezek az újgazdag gyerekek, de ővék a jövő..Legalábbis szerintük..De legyél rá büszke, hogy több pénzed van, mint agyad..Remélem valamelyik talin találkozunk, és akkor is ekkora lesz a pofád..Mellesleg a volt biztosító azóta is küldi a csekkeket a kocsira. Ha esetleg a sok teendőd mellett nem rendezted volna a biztosítását,akkor ne lepődj meg,ha esetleg kivonják a forgalomból.
Részemről befejeztem ezt a témát.Annál is inkább, mert olyanokkal szemétkedsz, akik akár kilóra is megvennének(neveket nem írok),csak nem hirdetik, hogy milyen gazdagok..Ez a különbség az újgazdagok, és azok között, akik meg is dolgoztak érte amilyük van.. |
Előzmény: lacika87 (33947)
|
|