Olvasom a hírekben meg a tévében is volt róla szó, hogy AZ ÉN ISKOLÁMAT ahová a lányaim is jártak, most átadják valami alapítványnak, hogy tandíjas legyen, mert kevés a gyerek. Hát nagyon szomorú vagyok, mit ne mondjak... nekem nagyon a szívemhez nőtt ez az iskola (az Érdi úti) , én még a régi négytantermes épületben kezdtem, hatodikos voltam, amikor a főépületet átadták, ide jártak a lányaim is, és ki tudja tán idejárt volna Iván is. Hát most már ide nem fog, mert évi 200ezer lesz a tandíj ha igaz. Remélem az Arany János 12 évfolyamosat még nem zárják be, és akkor oda irathatjuk majd, valahogy nem szeretném, ha a lakótelepibe járna.
Lehet, hogy ez most rosszul veszi ki magát, de most nagyon örülök, hogy ilyen helyen lakunk, a zöldövezetben, a mostani ovodában pl. egy olyan gyerek sincsen aki a többiek életét megkeserítené, a gyerekek udvariassságot, kedvességet tanulnak, és nem azt, hogy aki kapja marja. És a megszüntetendő iskola is ilyen volt. Jó hátulütője a dolognak, hogy van viszont benne sok ujgazdag gyerek, akik beképzeltek a szüleikkel együtt, de ez még mindig jobban elviselhető...
Szóval szomorú vagyok.